Nieuws

23 september: Rad van geluk!
 

De winkeliers van Dorperweerth houden van gezelligheid en doen iedere keer hun uiterste best iets leuks te verzinnen voor de consument. Iedereen is terug van vakantie en weer lekker thuis en dat vinden zij een reden voor een gezellige zaterdag in het winkelcentrum.

De dames Straalman en Vriesman draaien vanaf 12.00 uur het rad van geluk en op vertoon van uw kassabon met de datum van 23 september en een waarde van tenminste €10,- mag u komen draaien voor een leuke prijs.
Firma Bakker brandstoffen verzorgt deze dag een demonstratie Black Bastard en iedereen mag lekker komen proeven.
Jos van de Berg verzorgt op zijn saxofoon het live entertainment.

Voorjaar in het winkelcentrum!
 

 Yay! Eindelijk is het voorjaar in zicht. De vogeltjes fluiten en je ruikt de lente in de lucht. Kom gezellig winkelen in het winkelcentrum en doe je inkopen voor het Paasontbijt. We zien je graag snel in Dorperweerth!

Wie verras jij met Valentijn?
 

Nog even en dan is het alweer Valentijnsdag.
Wie verras jij deze dag met bijvoorbeeld een prachtige bos bloemen van BloemZ?
Wees op tijd met het bestellen van je boeket, zodat we deze op Valentijnsdag voor je kunnen bezorgen!

Nieuwe winkel: Marts SmartPhoneShop
 

Bij Marts SmartPhoneShop kunt u terecht voor al uw reparaties en accessoires voor smartphone en tablet.
Onder het genot van een kopje koffie kijken we wat we voor u kunnen betekenen.
 

Vernieuwde mobiele website
 

Sinds de kerstdagen staat de nieuwe mobiele website van Winkelcentrum Dorperweerth online!
Alle informatie die u nodig heeft, binnen handbereik!

Bakkerij Dunselman: Lekker en vertrouwd
 

Daar draait het allemaal om bij Bakkerij Dunselman. Lekkere producten zijn namelijk altijd de basis geweest van hun bestaansrecht.

De heerlijke broden, de smaakvolle taarten en gebakjes en de lekkere koekjes. Iedere dag weer staan ze bij duizenden mensen, die er dagelijks van genieten. Dat kan mede dankzij onze vele winkels in alle wijken in Den Helder en Julianadorp. De bereikbaarheid voor klanten is daardoor optimaal.

Bekijk hier de weekaanbiedingen

KidsVoordeel Week bij TerStal!
 

De nieuwe collectie voordelige kinderkleding bij terStal is stoer, hip en trendy. De betaalbare kinderkleding is gemaakt van hoogwaardige materialen en is voorzien van een goede pasvorm. De jongenskleding en meisjeskleding is veelal gemaakt van katoen en elasthan. Dit zorgt ervoor dat de kleding comfortabel zit en goed aansluit. Bij terStal vind je diverse mode items voor de allerkleinsten tot de grotere kids. Kindermaten die je onder andere bij terStal kunt shoppen zijn newborn (50-68), baby (68-86), kleuter (92-128), kids (134-176).

Bekijk hier alle folderartikelen

Janson Schoenen en Schoenmakerij
 

Heeft u pijn in uw voeten of een zere rug?
Of bent u gewoon op zoek naar een paar nieuwe stappers?
Kom dan naar onze voetenspecialist in het winkelcentrum!

Nieuw bij Bruna: Expeditie Edith
 

Expeditie Edith is het inspirerende levensverhaal van judoka Edith Bosch, een van de succesvolste Nederlandse sporters. Bosch won drie medailles op de Olympische Spelen, werd wereldkampioen in 2005, en vier keer Europees kampioen. Na haar judo-carrière won ze in 2013 Expeditie Robinson.

In haar sportbiografie Expeditie Edith vertelt ze genadeloos eerlijk hoe ze op haar 30ste verjaardag besefte ze dat ze niet gelukkig was. In plaats van toe te geven aan haar depressie schakelde ze de hulp in van een life coach en ging ze het gevecht met zichzelf aan.

Koop dit boek bij Bruna Dorperweerth!

BloemZ!
 

Bent u op zoek naar een mooi boeket om iemand te bedanken of te feliciteren of bent u op zoek naar een mooi rouwboeket?
Dan bent u bij BloemZ aan het goede adres!
Bekijk het assortiment

Van Dijk Optiek: Een innovatief brilconcept
 

In de maanden april en mei krijgt u bij Van Dijk Optiek bij aankoop van 3 Colorline monturen inclusief glazen één paar zonneglazen t.w.v. €155,- (inclusief ontspiegeling) GRATIS!

Een bril is in meer dan één opzicht gezichtsbepalend. Hij is onontbeerlijk voor goed zicht, maar de juiste bril zorgt er ook voor dat de drager er goed uitziet. Brillen zijn er dus evenzeer om te zien als om gezien te worden.

Dat besef leeft terdege bij Van Dijk Optiek waar advies wordt gegeven aan de brildragende klant, die aansluiten bij de stijl en persoonlijkheid van de drager. De nieuwste aanwinst daarbij is de Colorline collectie, die op meerdere fronten een innovatie voor de mannelijke en vrouwelijke brildragers beteken en zo ook voor de kids.

Lees meer over dit unieke brilconcept
 

Marco's Groenten en Fruit: Elke dag vers!
 

Zoals met veel dingen in het leven moet de basis goed zijn. Deze basis is bij Marco's Groenten en Fruit altijd kwaliteit en vers. Iedere dag kopen zij via verschillende kanalen de meest verse en lekkerste producten die er te krijgen zijn.
Bekijk hier de actuele aanbiedingen
 

Aanbiedingen bij Slagerij Jan Kater
 

De Ambachtelijke Slager is de ambachtelijke vakman, de kwaliteitsslager die verstand heeft van het beste vlees, de fijnste vleeswaren en van de lekkerste producten en ingrediënten om te koken.
Bekijk hier de aanbiedingen
 

Bent u dit jaar al bij onze super geweest?
 

Bent u recentelijk nog bij onze super geweest?
Vomar Voordeelmarkt heeft ook deze week weer superaanbiedingen!
Kijk op www.vomar.nl/aanbiedingen/ voor de actuele wekelijkse aanbiedingen.

Zaterdag 19 december: Kerstmarkt
 

Zaterdag 19 december is er van 11.00 - 17.00 uur een gezellige kerstmarkt bij winkelcentrum Dorperweerth.
De Kerstman loopt rond en er is vanaf 13.00 uur live muziek van Peter Jonk & The Dutch Vocals.

Kom ook langs voor heerlijke glühwein, een stukje kerstbrood en versgemaakte erwtensoep!
Tot morgen!


 

Uw stem is belangrijk!
 

De winkeliersvereniging van winkelcentrum Dorperweerth wil graag meer inzicht krijgen in het bezoek van de klanten.
Daarnaast willen we weten wat de klanten en buurtbewoners graag georganiseerd zien door de winkeliersvereniging zowel qua acties vanuit de winkeliers als qua evenementen bij het winkelcentrum.

Uw stem is voor ons erg belangrijk!
Vul onze enquête hier in: http://bit.ly/1IMZmZd
 

29 augustus Braderie in Dorperweerth
 

Zaterdag 29 augustus wordt de jaarlijkse Welkom Thuis Braderie weer georganiseerd bij Winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp.

De braderie duurt van 10.00 – 17.00 uur en is weer gericht op vermaak voor het hele gezin. Er is een gevarieerd aanbod kramen om lekker te snuffelen voor cadeautjes, huisraad, beauty, sieraden, kunst en kitsch, decoratie, kleding en speelgoed. Elke bezoeker zal een mooie bloem uitgereikt krijgen, aangeboden door de winkeliersvereniging.

De kleintjes kunnen zich weer vermaken met de zweefmolen en de wat oudere kinderen kunnen zich weer uitleven op de Bungee trampoline. Gegarandeerd dikke pret!

Om de komende evenementen beter aan te laten sluiten bij de wensen van de buurtbewoners zal de organisatie ook een korte enquête afnemen onder de bezoekers. Deze enquête zal binnenkort ook online ingevuld kunnen worden. Uiteindelijk wil de winkeliersvereniging graag samen met de bewoners de buurt nog gezelliger maken.

Mocht u een kraam willen huren, dan kant u een mail sturen naar info@lotusevents.nl. De kosten van een kraam zijn € 30,- incl. btw.

Trust & Knowledge bij Van Dijk Optiek
 

Van Dijk Optiek Julianadorp is inmiddels uitgegroeid tot dé specialist voor Julianadorp en omstreken op het gebied van brillen en lenzen.  Onder leiding van opticien Ricardo Hertzberger staat een deskundig en enthousiast team klaar om u van dienst te zijn.

Bij Van Dijk Optiek treft u een breed assortiment van brillen, zonnebrillen en lenzen aan. Naast een moderne uitstraling staan oogzorg en service hoog in het vaandel.

Alle oogmetingen en lensaanpassingen worden gedaan door een ANVC gecertificeerde contactlensspecialist cq, gediplomeerde vakbekwame opticien.
 

Ontmoet elkaar in Winkelcentrum Dorperweerth!
 

Onlangs zijn er in ons winkelcentrum, bij Vomar Voordeelmarkt voor de deur, een tweetal boombankjes geplaatst.
Hierdoor is het binnengebied een gezellige verblijfs- en ontmoetingsplek geworden. 

Deze week in de aanbieding bij Bakkerij Dunselman
 

Lekker en vertrouwd!
Krenten- en rozijnenbrood voor slechts €1,95!

Vomar Voordeelmarkt feestelijk heropend
 

De Vomar Voordeelmarkt in Julianadorp is op woensdag 22 april feestelijk heropend!
We zien je heel graag terug in onze nieuwe winkel.

Unieke spaaractie Volendammer Vishandel A. Schilder
 

Vanaf vandaag heeft Volendammer Vishandel A. Schilder een nieuwe actie! U krijgt een spaarkaart mee en bij elke €2,50 ontvangt u een spaarzegel. Bij een volle kaart mag u kiezen uit: 4 verse haringen of 500 gram kibbeling + saus.
En de eerste zegel krijgt u kado!

Verbouwing Vomar
 

U heeft het waarschijnlijk al gemerkt; Vomar Voordeelmarkt wordt verbouwd!
Vanaf 13 april is Vomar Voordeelmarkt gesloten om de winkel geheel naar een nieuw concept te verbouwen.
Eind april gaan de deuren weer open en kunt u voor de super openingsaanbiedingen bij Vomar terecht!

Bakkerij Dunselman behaalt certificaat
 

Onlangs heeft Bakkerij Dunselman het FSSC 22000-certificaat behaald. Dit certificaat garandeert een hoog niveau van kwaliteitsmanagement als het gaat om voedselveiligheid en productkwaliteit van dagvers brood en banket.
Gefeliciteerd met deze prestatie!

Winkelcentrum in een nieuw jasje
 

In Juliandorp is de gevel van winkelcentrum Dorperweerth voorzien van nieuwe gevelbekleding. Naast de beplating die is aangebracht zijn verschillende winkeliers ook gefotografeerd en met hun ambacht afgebeeld op de foto. Deze foto’s zijn levensgroot afgebeeld op de gevel. Op deze manier ontstaat er een beeld van de lokale branchering. Naast het vernieuwen van de zijgevel zal ook de voorgevel veranderen. Kruidvat zal hier haar nieuwe winkel vestigen.

Maak kans op een Boretti buitenkeuken!
 

De verse vier van Winkelcentrum Dorperweerth geven een Boretti buitenkeuken weg!

Deze zomer krijgen alle klanten van Slagerij Kater, Bakkerij Dunselman, Groente specialist "Elke dag versss" en de Volendamse Amanda Schilder (viszaak) bij elke 5 euro een stempel. Bij 10 stempels is de kaart vol en kun je hem inleveren bij elke deelnemende winkelier! De winnaar van de Boretti buitenkeuken wordt willekeurig uit alle volle stempelkaarten gekozen.

Koop je verse producten deze zomer dus bij deze winkels, want hoe meer volle spaarkaarten, hoe groter je kans!

Winkelcentrum Dorperweerth bedankt David Gerssen
 

Winkelcentrum Dorperweerth wil David Gerssen van Viswinkel Gerssen bedanken voor de gezellige en succesvolle jaren.

Tevens heten wij onze nieuwe visboer Amanda Schilder van harte welkom en wensen haar veel succes en plezier toe in haar nieuwe viswinkel.

Kom op zaterdag 19 april naar winkelcentrum Dorperweerth!
 

Het wordt zaterdag 19 april erg gezellig in Winkelcentrum Dorperweerth.

Tussen de laatste paasboodschappen door, is er van alles te beleven.
Je kunt je kracht meten op de Kop van Jut en rondjes vliegen in de zweefmolen. Daarnaast kan iedereen genieten van een heerlijke suikerspin, want er staat ook een suikerspinnenkraam.

dorperweerth_suikerspinnenkraam  

 

Vishandel wisselt van eigenaar
 

 JULIANADORP - De vishandel in winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp verwisselt van eigenaar.

De huidige eigenaar, David Gerssen, heeft 'de kracht er niet meer voor om de winkel voort te zetten'. ,Vanwege het verlies van mijn vader, die in 2012 is overleden. Met hem heb ik samen de winkel opgezet. Ik ben blij dat ik er een goedlopende viszaak van hebt gemaakt. Het waren voor mij gezellige jaren met leuke klanten.'' Gerssen wil nu verder gaan in de vaart of de offshore.

Viswinkel Gerssen blijft geopend tot en met 12 april.

Na een kleine verbouwing, opent de Volendamse Amanda Schilder op 16 april op dezelfde plek haar viswinkel. Schilder heeft zelf vijf jaar in viswinkels gewerkt en vond het tijd om zelf iets te gaan doen. ,,Mijn opa was ook visser en mijn ooms zitten in de visserij, dus het zit wel in de familie.''

Bron: Noord Hollands Dagblad

 

Bakkerij Dunselman completeert Julianadorper centrum
 

JULIANADORP - Het overdekte winkelcentrum Dorperweerth is voor de veertienduizend inwoners van Julianadorp én de vele toeristen een ideaal centrum voor hun dagelijkse boodschappen. Maar ook voor de minder reguliere boodschappen zoals cadeautjes en persoonlijke verzorgingsproducten komen zij in Dorperweerth aan hun trekken.

Van een slagerij, groenteman, viswinkel en supermarkt tot een boekenwinkel, opticien, kledingwinkel, schoenenwinkel en drogisterij. En afgelopen woensdag is het winkelcentrum verrijkt met een nieuw filiaal van bakkerij Dunselman. Dunselman neemt hiermee het stokje over van bakkerij Bays Mahieu, die zijn winkel om gezondheidsredenen heeft moeten sluiten.

Met dit totale aanbod heeft het overdekte centrum veel te bieden. Het is bovendien een goede plek om vrienden te ontmoeten onder het genot van een lekkere kop koffie met vlaai, een drankje of een etentje. Redenen genoeg om het winkelcentrum eens een bezoekje te brengen!

Winkelcentrum Dorperweerth is van maandag tot en met donderdag geopend van 8.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Het "Welkom Thuis" evenement
 

Om iedereen in Julianadorp "Welkom thuis" te heten, na genoten te hebben van de zomervakantie, organiseert winkelcentrum Dorperweerth op 14 september een "Welkom thuis" evenement. 

Op het plein voor het winkelcentrum zullen verschillende kinderactiviteiten te vinden zijn, zoals een springkussen, mini-zweefmolen en een suikerspinkraam. Dit mag je als kind natuurlijk niet missen!

Daarnaast zullen er ook kramen staan met een gevarieerd aanbod van producten om lekker te snuffelen voor cadeautjes, huisraad, sieraden, beauty, kleding, decoratie, etc.

Wilt u zelf op de braderie staan met een marktkraam of kent u iemand die dat wilt? Laat het ons dan weten via info@lotusevents.nl. De huur van een kraam, 2 meter breed, is € 30,- (incl. btw). Uiteraard kunnen we meerdere kramen voor u reserveren indien u veel aanbod heeft.

Adres & Route


Grotere kaart weergeven

Drooghe Bol
1788 VB
Julianadorp