Van Dijk Optiek

Van Dijk Optiek is in Julianadorp al sinds 1992 gevestigd in Winkelcentrum Dorperweerth. We zijn inmiddels uitgegroeid tot dé specialist voor Julianadorp en omstreken op het gebied van brillen en lenzen. Onder leiding van opticien Ricardo Hertzberger staat een deskundig en enthousiast team klaar om u van dienst te zijn.

Bij Van Dijk Optiek treft u een breed assortiment van brillen, zonnebrillen en lenzen aan. Naast een moderne uitstraling staan oogzorg en service hoog in het vaandel. Van Dijk Optiek is aangesloten bij een inkooporganisatie van meer dan 350 opticiens. Dit zorgt ervoor dat naast kwaliteit en service ook de prijs aantrekkelijk blijft. Alle oogmetingen en lensaanpassingen worden gedaan door een ANVC gecertificeerde contactlensspecialist cq, gediplomeerde vakbekwame opticien.

 Sinds september 2009 is Van Dijk Optiek ook aangesloten bij Functioneel Optometrie Nederland, waardoor we u nog betere zorg en service kunnen bieden!

Eind januari 2013 heeft onze winkel in Julianadorp een verbouwing ondergaan. Onder meer vloer en inrichting is aangepast.

Voor informatie en vragen, maar natuurlijk ook bij oogproblemen, kunt u altijd bij ons binnen stappen. U vindt ons in het winkelcentrum recht tegenover de Vomar.

Hippolytushoef
Sinds de zomer van 2011 heeft Van Dijk Optiek een tweede vestiging, te vinden aan de Hoofdstraat in Hippolytushoef. Hier vindt u dezelfde kwaliteit en service als onze klanten uit Julianadorp al zoveel jaren gewend zijn. Ons adres is Hoofdstraat 18 en we zijn telefonisch bereikbaar via 0227-591057. In de winkel in Hippolytushoef worden onze klanten geholpen door de opticiens Jeanet Berbee en Martijn Glasbergen. 

Details

AdresDrooghe Bol 1039
Telefoon0223 – 64 15 82
WebsiteVan Dijk Optiek

 

 

Openingstijden

MaandagGesloten 
Dinsdag09:00 – 18:00 uur
Woensdag09:00 – 18:00 uur
Donderdag09:00 – 18:00 uur
Vrijdag09:00 – 18:00 uur
Zaterdag09:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten

 

Alle winkels

Kies een categorie

Winkels in categorie: Alle
PlattegrondBakkerij DunselmanBloemZBrunaElke Dag Versss!Fish & Seafoodshop Vis op t DroogheJanson Schoenenwinkel & SchoenmakerijKapsalon Just BKingswayKruidvatMarts SmartPhoneShopSlagerij Jan KaterSnackbar PrinsVan Dijk OptiekVomar Voordeelmarkt